Säg hej till Jessica Sundström

Nov 6, 2017

Jessica Sundström blir ny marknadschef på Companyexpense och Findity från den 1:a november. Jessica har mer än 20 års erfarenhet från mjukvarubranschen inom produktutveckling och digital marknadsföring och har jobbat internationellt i många år.

Hon kommer senast från Jahia, ett web content management-företag där hon ansvarade för företagets globala marknadsfunktion. Dessförinnan jobbade hon tillsammans med många av Finditykollegorna på företaget StreamServe som senare köptes upp av OpenText.

Jessica kommer att ansvara för att bygga marknadsfunktionen, och tillsammans med sälj utveckla Companyexpenses och Finditys försäljningskanaler.

Det känns jättekul att få vara med på den spännande resa som Findity har påbörjat, eftersom den påminner om den fantastiska resa som StreamServe gjorde, säger Jessica.