Nyhetsbrev november

Nov 7, 2018

Är det rättvist att någon annan
betalar för fusket?

Enligt rapporten Report to the Nations av ACFE fuskas det en hel del vid redovisning av kvitton och utlägg. Är lösningen att anställa fler granskare eller att digitalisera processerna och samtidigt göra livet lättare för de anställda? Läs vidare i vår senaste artikel!

Är det rättvist att någon annan ska betala för fusket?

Välkommen på webinar!

Tisdag den 13:e november är det dags för ett kostnadsfritt webinar igen och då får du veta mer om hur Companyexpense automatiserar utlägg och reseräkningar. Under 60 min visar vi hur tjänsten fungerar.

Webinar 13 nov

Webinariet kommer innehålla följande:
  • Introduktion till Companyexpense
  • Fördelar med att digitalisera hanteringen av utlägg & reseräkningar
  • Hur fungerar det?
    • Digitalisera kvitton i appen eller på webben
    • Automatisera utlägg
    • och mycket mer

Kundstory – Stena Line

Att införa en digital och automatiserad lösning har förenklat avsevärt för Stena Lines anställda. Med hjälp av AI-analys blir det mer rätt och kvitton och utlägg kommer snabbare in i systemet. Läs mer i kundstoryn med Stena Line.

Kundstory – Stena Line

Att införa en digital och automatiserad lösning har förenklat avsevärt för Stena Lines anställda. Med hjälp av AI-analys blir det mer rätt och kvitton och utlägg kommer snabbare in i systemet. Läs mer i kundstoryn med Stena Line.

Månadens tips

Skicka in kvitton från flera mailadresser

Visst händer det att du får kvitton till olika mailadresser? Då kan det vara bra att kunna skicka in dessa för utläggshantering från fler än en mailadress. Det gör du enkelt genom att koppla fler mailadresser till din användare i Companyexpense. Gå till Inställningar i din app och följ stegen nedan.

Använd Dela-funktionen för snabbare hantering

Du vet väl att man kan använda sig av Dela-funktionen på iOS? Har du en bild eller annat dokument på din telefon som du vill få in i tjänsten, välj bara att dela det med Companyexpense så slipper du gå in i appen. Smart va?